Om min blogg

AxelHej på er! Jag heter Axel och ni har nu hittat till min blogg som jag har valt att kalla för Malmölist. Och varför har jag då valt det namnet, kan man ju fråga sig. Jo, för det första bor jag i Malmö, och för det andra så bloggar jag om listiga saker. Men vad menar jag med listiga saker då? Det kan ju egentligen vara lite vad som helst, men framförallt är det de små sakerna som gör livet lite lättare eller lite roligare. Det kan vara husmorsknep, life hacks eller bara riktigt bra idéer. Eftersom jag är väldigt intresserad av inredning, renovering och annat som har med hus och hem att göra så blir det ganska mycket fokus på sådant, men förstås blir det också listiga knep för annat i vardagen och även lite allmänt om mig själv och mitt liv.

Så vad kan man berätta mer om mig? Jag bor i hus i Malmö tillsammans med min sambo Anna, vår dotter Siri (född 2010) och vår katt Grynet. Vi köpte vårt hus 2009 när vi väntade barn och då hade det ett visst renoveringsbehov. Vi hade egentligen inte tänkt att vi skulle göra om så mycket som vi faktiskt har gjort utan tanken var mer att vi skulle fixa det nödvändiga innan Siri föddes och sedan lägga resten av renoveringen på framtiden. Men när jag väl började så kunde jag helt enkelt inte sluta. Det var för roligt! Där och då föddes mitt stora intresse för hem och inredning, och även om vårt hus nu har genomgått en stor förändring så är det långt ifrån färdigt eftersom jag alltid hittar nya roliga projekt som jag vill göra. Jag vet inte om det någonsin kommer att bli färdigt!

Det var lite om mig och om bloggen. Jag hoppas att ni gillar den och att ni uppskattar mina listiga tips. Lämna gärna en kommentar!