Nu ska vi skaffa uterum

Jag har ett stort intresse för renovering och inredning, som ni kanske vet om ni har läst texten om min blogg. Nu har ju bloggen kommit att handla mest om listiga saker och life hacks, som ju förstås var tanken, men jag tänkte ändå att den skulle vara lite personlig också, och eftersom jag inte har skrivit något om mitt hus än så tänkte jag att det var dags att göra det nu. Det är nämligen så att vi har bestämt oss för att skaffa uterum.

Anna, min sambo, har velat ha ett uterum sedan vi flyttade hit, men jag har tyckt att det finns annat att fokusera på först. Men nu känner vi att vi har kommit så pass långt i renoveringsprojekten att vi kan börja tänka på ”roliga” saker också och inte bara nödvändiga. De flesta projekten är ju roliga eftersom huset ju blir finare, men ett uterum är ju mer av en lyx och inte något man behöver göra för att huset ska vara bra att bo i.

Vi har bestämt oss för att vi ska anlita Uterumsmästarna som enligt oss har det bästa erbjudandet. De har snygga uterum av bra kvalitet till bra priser, och det är ju det man vill ha. Nu har vi inte kommit så jättelångt i planeringarna ännu för det finns liksom en massa olika val att göra beroende på hur väl isolerat det ska vara och så vidare, men det känns i alla fall skönt att vi har bestämt oss för att det ska bli av nu och att vi har bestämt oss för vilka som ska få bygga vårt uterum.

Man måste verkligen ha tålamod när man håller på med renoveringar och liknande, för vi vill ju egentligen ha vårt uterum nu direkt. Men som med allt annat så måste man se till att göra sina efterforskningar och detaljerade planer innan man kan sätta något i verket, för det är mycket enklare att ändra sig innan än efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *